Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس پارک ملی کرخه با اشاره به کنترل حریق در جنگل‌های کرخه در محدوده این پارک، از احتمال شعله‌ور شدن مجدد حریق خبر داد.

به گزارش قدس آنلاین، محمد الوندی با اشاره به وقوع حریق در پارک ملی کرخه اظهار کرد: بعد از ظهر روز جمعه (۳۰ اردیبهشت‌ماه) حریقی در وسعت حدود ۱۵ هکتار در بخش حفاظت‌شده جنگل‌های کرخه در محدوده روستای قلعه نصیر رخ داد که تاکنون چند بار آتش مهار و از پیشروی حریق جلوگیری شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با توجه به وزش باد شدید، کم‌آبی و نیامدن پساب‌های کشاورزی به سمت جنگل، خشکی جنگل، پایین بودن رطوبت، قرار گرفتن در فصل گرده‌افشانی و گل‌دهی درختان پده که سریع‌الاشتعال هستند، آتش‌سوزی به نقاط دیگر سرایت کرد.

رئیس پارک ملی کرخه گفت: در حال حاضر آتش‌سوزی کنترل شده است اما احتمال شعله‌ور شدن مجدد آتش وجود دارد.

الوندی افزود: در شرایط فعلی آب و هوایی منطقه، در هر حریق در این محدوده در هر ۵ مترمربع حداقل یک درخت می‌سوزد؛ با توجه به اینکه حریق در مساحت ۱۵ هکتاری رخ داده و در فصل زادآوری پرندگان نیز هستیم میزان خسارت وارد شده به پوشش گیاهی و جانوری زیاد و گسترده است.  

وی در خصوص علت حریق گفت: یک گروه گردشگر در منطقه حضور داشتند و ظاهر آتشی که روشن کرده بودند را خاموش نکرده‌اند. با وجود اینکه نیروهای ما در منطقه حضور داشتند و برای مهار آتش تلاش کردند اما به دلیل وزش باد شدید، حریق چند نقطه را درگیر کرد.

رئیس پارک ملی کرخه تصریح کرد: از ابتدای امسال تاکنون جنگل‌های کرخه حدود ۱۲ بار دچار آتش‌سوزی شده‌اند که پنج مورد از این حریق‌ها در ۱۰ روز اخیر رخ داده است. در مجموع حدود ۲۵ هکتار از جنگل‌های این منطقه در آتش سوخته‌اند.   وی بیان کرد: آتش زدن کاه و کلش اراضی کشاورزی و سرایت حریق به جنگل‌های کرخه، دلیل عمده وقوع این آتش‌سوزی‌ها است.   الوندی در خصوص وضعیت امکانات کنترل و اطفای حریق نیز گفت: با وجود اینکه کمک‌هایی از ادارات مختلف دریافت کرده‌ایم اما تجهیزات برای مهار حریق کافی نبوده است؛ البته اداره‌ای در کمک به ما کوتاهی نکرده بلکه امکانات شهرستان شوش کم است.

منبع: ایسنا

انتهای خبر/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: رئیس پارک ملی کرخه حریق جنگل ها جنگل های کرخه پارک ملی کرخه آتش سوزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۵۹۲۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شوش و کرخه قطب کشاورزی خوزستان و کشور محروم از تسهیلات و امکانات کشاورزی

حامد(میلاد) منصوری:کشاورزی در تمام کشورهای جهان دارای اهمیت خاصی است چون که تامین کننده غذا و حیات جامعه است.

در اکثر کشورها و بخصوص کشورهای دارای کشاورزی همیشه دولت ها امتیازات خاص و ویژه ای برای کشاورزان خود در نظر می گیرند.

امتیازاتی مانند خرید ادوات کشاورزی، تسهیلات بدون سود،تسطیح زمین ها و حمایت هایی در جهت کاشت و برداشت کشاورزی انجام می دهند،چیزی که در ایران و بخصوص خوزستان که تامین کننده اصلی محصولات کشاورزی کشور است دیده نمیشود و کشاورزان همیشه مورد ظلم قرار گرفته اند.

وزارت جهاد حتی در مورد اختلافاتی که بین کشاورزان و دیگر ارگان ها پیش میاد حمایتی از کشاورزان نمیکند در صورتی که مدافع و حامی کشاورزان باید باشد.

بانک کشاورزی که میشود گفت بانک متولی کشاورزان است هیچ گونه تسهیلات و حمایتی از کشاورزان نمیکند.

طبق بررسی هایی که انجام دادیم از کشاورزان شوش و کرخه هیچ گونه خدمات و حمایتی از این بانک دریافت نکردند در صورتی که کشاورزان باید در این بانک داری امتیازات خاص خود باشند.

کنار همه ی این عدم حمایت ها در این چند سال اخیر پرداخت نکردن پول کشاورزان از طرف دولت هم مشکلات کشاورزان را دوچندان کرده است.

در سال زراعی گذشته دولت پول باقی مانده کشاورزان خوزستانی که اردیبهشت ماه برداشت کردند را در اواخر مهر ماه پرداخت کرد و در سال زراعی کنونی که مردم در حال برداشت گندم و کلزا هستند با وجود گذشت بیش از دو هفته از برداشت گندم هنوز هیچ پولی برای کشاورزان پرداخت نشده است.

لذا کشاورزان از مسئولان دولتی و بخصوص نمایندگان مجلس و بخصوص نمایندگان شهرستانهایی که اکثر مردم انها کشاورز هستند انتظار دارند امتیازات،تسهیلات و امکانات مناسبی برای کشاورزان در نظر بگیرند و در سهمیه خرید ادوات کشاورزی با اختصاص سهمیه ویژه برای خوزستان و شهرستانهایی که در کشاورزی تولید کننده برتر هستند توجه ویژه شود و اختیارات بیشتری به جهاد کشاورزی داده شود کما اینکه بارها گفته شد که خوزستان یک استان ویژه است و سازمان جهاد کشاورزی آن هم ویژه باشد و دارای اختیارات ویژه باشد بخصوص در سهمیه تسهیلات و خرید ادوات کشاورزی که نیاز یک کشاورز است.

کما اینکه طبق گزارشات مردم خوزستان بیشترین سپردها را در بانک ها دارند اما کمترین تسهیلات بانکی را دریافت میکنند.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903975

دیگر خبرها

  • حریق گسترده درکارخانه جایگاه‌های شارژ خودروهای الکتریکی درایتالیا
  • برای حفاظت از جنگل‌های ایلام همه پای کار بیایند
  • لزوم همکاری همه دستگاه های اجرایی ایلام برای مقابله با حریق جنگل
  • دیدارفرماندار،فرمانده سپاه و گروهای جهادی با امام جمعه کرخه
  • شوش و کرخه قطب کشاورزی خوزستان و کشور محروم از تسهیلات و امکانات کشاورزی
  • منبع تغذیه طرح آبرسانی غدیر از دز به کرخه تغییر یافت
  • حریق گسترده در رفح در پی حملات اسرائیل
  • سیل اردیبهشت ۴۸ هزار میلیارد ریال خسارت به بخش کشاورزی فارس زد
  • خسارت ۴۸ هزار میلیارد ریالی سیل اردیبهشت به بخش کشاورزی فارس
  • خسارت ۴۸ هزار میلیارد ریالی سیل به بخش کشاورزی فارس