Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از میزان، حسینعلی ابراهیمی کارنامی، مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران گفت: مشکل اصلی بحران آتش‌سوزی در جنگل‌ها این است که هنوز در سطوح کلان در کشور حریق در جنگل‌ها به عنوان یک بحران، همچون سیل، زلزله، طوفان و رانش زمین تلقی نمی‌کنند در حالی که سالانه آسیب‌های گسترده‌ای را به منابع طبیعی کشور و محیط زیست وارد می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران ادامه داد: از طرف دیگر، موضع‌گیری و عدم تخصیص اعتبارات لازم به بخش محیط زیست و عدم تجهیز دستگاه‌های زی‌ربط نشان می‌دهد که این اراده و اعتبارات لازم برای حل بحران‌های احتمالی ناشی از آتش‌سوزی بخصوص در استان‌های حادثه‌خیز و جنگلی داده نمی‌شود یا بی‌توجهه هستند و به حل موقتی بحران‌ها آن هم در زمانی که قسمت اعظم جنگل‌ها نابود و بیشتر منابع طبیعی کشور سوخته است، می‌پردازند.

وی گفت: از انجایی که قانون اطفاء آتش در جنگل‌ها بر عهده ارگان دیگری است و از عهده محیط زیست خارج شده است ولی با این حال باز هم برای خاموش کردن آتش در جنگل سریعتر اقدام کرده‌ایم.

ابراهیمی کارنامی در زمینه پاسخگویی به افکار عمومی بیان کرد: افکار عمومی و دیگر بخش‌ها، مسئولیت پاسخگویی را از سازمان محیط زیست درخواست می‌کنند. در حالی که این وظیفه به عهده ارگان دیگری است، در استان مازندران ۵۸ درصد از وظایف پستی در بخش اجرایی خالی است و فشار بیشتری بر روی ۴۲ درصد محیط‌بانان منطقه است.

همچنین وی در رابطه با استهلاک خودروهای سازمان عنوان کرد: در این استان عمر ناوگان خودروهای محیط زیست باید حدود ۵ سال باشد در حالی که اینجا به این علت که تردد این خودروها بیشتر در مناطق جنگل‌ها و مسیرهای سخت گذر میباشد بیش از ۱۲ سال عمر میکنند و دچار فرسودگی شده‌اند.

ابراهیمی کارنامی توضیح داد: به علت فرسودگی و مستهلک خودروها که با بالا رفتن عمر این خودروها نیاز به سوخت زیاد می‌شود، که خود منجر به آلوده شدن هوا میشود، بنا به دلالیلی که گفته شد محیط‌بان‌ها نمی‌توانند به موقع به محل وقوع حادثه برسند و متخلفین یا متصدقین محیط زیست با صدمه زدن به محیط از محل حادثه گریخته و تا نیروهای محیط‌بان به محل برسند آتش‌سوزی خسارت‌های جبران‌ناپذیری به محیط زیست وارد می‌سازد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران در زمینه تجهیزات مدرن و نیروهای متخصص گفت: نیاز به تجهیزات مدرن و جدید برای محیط‌بانان که حافظان محیط زیست هستند و از طرف دیگر نیاز به گروه‌ها و افراد آموزش‌دیده در زمینه خاموش‌سازی آتش که آموزش‌های لازم را در این زمینه دیده باشند (همانند نیروهای آتش‌نشان) آموزش‌های لازم را جهت خاموش‌سازی آتش جنگل‌ها دیده باشند با ترکیب تجهیزات و نیروهای متخصص خسارت‌های زیست محیطی را به حداقل برسانیم.

کد خبر 564295 برچسب‌ها محیط زیست جنگل

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: محیط زیست جنگل محیط زیست آتش سوزی جنگل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۳۸۵۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارس پلنگ باغ وحش مشهد تحت درمان قرار دارد

معاون محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی اداره کل محیط زیست خراسان رضوی گفت: پلنگ باغ وحش مشهد به دلیل شکستگی دست چپ همچنان تحت درمان است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، جواد نباتی درباره آخرین وضعیت "ارس" پلنگ باغ وحش مشهد اظهارداشت: ارس، که در حال حاضر حدود 12 سال سن دارد، با توجه به سابقه بیماری عصبی پیش رونده و غیر قابل برگشت و افزایش سن گونه وضعیتی خاص دارد که باعث شده  از لحاظ حرکتی ، حرکت محدودی داشته باشد.

وی افزود: این گونه به جهت شکستگی دست چپ از ناحیه بازو  مدتی است که تحت درمان است و به همین علت  در دید عموم  نیست.

نباتی در رابطه با علت این شکستگی گفت: ارس از سال 97 به دلیل بیماری عصبی گاهی دچار تشنج می‌شود که با دارو تحت درمان است ولی باز هم گاهی اوقات تشنج می‌کند و پس از بررسی‌های انجام شده علت شکستگی بازوی چپ، همین تشنج و به خصوص زمان اوج‌گیری تشنج تشخیص داده شده است. 

معاون محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی اداره کل محیط زیست خراسان رضوی تصریح کرد: با توجه به اینکه حیوان به دلیل بیماری عصبی کلا  تحرک زیادی ندارد، لنگش و آسیب به بازو  حیوان دیر تشخیص داده شده و آخرین بار لنگش، در حدود دو هفته به اخر سال 1402 یعنی نیمه اسفندماه  دیده شده است.

نباتی خاطرنشان کرد: با توجه به شرایط خاص بیماری ارس و احتمال ریسک بالا برای بیهوشی ارس، در نهایت با تصمیم تیم درمانی در تاریخ 19 فروردین سال جاری از دست ارس عکس رادیوگرافی تهیه شد.

معاون محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی اداره کل محیط زیست خراسان رضوی گفت: در حال حاضر ارس در باغ وحش مشهد در فضای مربوط به خودش نگهداری شده، که البته به صورت محصور و دور از انظار عمومی است.

انتهای پیام/282/.

دیگر خبرها

  • برای حفاظت از جنگل‌های ایلام همه پای کار بیایند
  • لزوم همکاری همه دستگاه های اجرایی ایلام برای مقابله با حریق جنگل
  • ارس پلنگ باغ وحش مشهد تحت درمان قرار دارد
  • شیراز چگونه یک کلان‌شهر بدون آلودگی هوا شد؟
  • حفاظت از حیات وحش، رسالت همه ایرانی‌ها
  • لزوم ساماندهی ۴۰۰ کیلومتر از رودخانه‌های اصفهان/ فریدون‌شهر رکورددار بارش‌ها
  • چگونگی استفاده از هوش مصنوعی برای جلوگیری از قاچاق چوب + فیلم
  • ضرورت برخورد جدی دستگاه قضا با عاملان آتش‌سوزی عمدی جنگل‌ها
  • بارش‌های سیل‌آسا اردبیل را در بر می‌گیرد
  • لکه‌های صنعتی غرب البرز به شهرک صنعتی تبدیل شود