Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-05-09@07:07:04 GMT

آتش دست از سر جنگل‌های کرخه شوش برداشت

تاریخ انتشار: ۵ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۶۳۵۸۱

آتش دست از سر جنگل‌های کرخه شوش برداشت

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، محمد الوندی افزود: براساس بررسی‌های به‌عمل آمده، این آتش‌سوزی از محل کاه و کلش مزارع کشاورزی به پارک ملی کرخه سرایت کرده‌بود.

او افزود: پس از حدود ۴ ساعت، آتش‌سوزی با تلاش نیروهای امدادی و آتش نشانی شهرستان مهار شده است. در پی وقوع حریق در جنگل کرخه نیروهای امدادی و مردمی و آتش‌نشانی به منطقه اعزام شدند و با تلاش بی‌وقفه آتش مهار و اقدامات حفاظتی و مراقبتی برای جلوگیری از شعله ور شدن مجدد آتش در منطقه انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته الوندی، این آتش‌سوزی گسترده که در اطراف روستای قلعه نصیر بخش مرکزی در شمال شهرستان شوش در خوزستان به وقوع پیوست پس از گذشت ۴ ساعت مهار شد، اما باتوجه به فصل زاد آوری حیات وحش تعداد زیادی آشیانه پرندگان دچار حریق شدند.

رئیس پارک ملی کرخه گفت: احتمال زیاد عامل انسانی موجب بروز این آتش سوزی بوده است، میزان دقیق خسارت ناشی از آتش سوزی با اعزام کارشناسان به محل مشخص خواهد شد.

کد خبر 514705 برچسب‌ها محیط زیست جنگل استان خوزستان

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: محیط زیست جنگل استان خوزستان آتش سوزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۶۳۵۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنترل چاه‌های کشاورزی بهترین راهکار تعادل در مصرف آب

معاون حفاظت و بهره‌برداری آب منطقه‌ای فارس با اشاره به اهمیت حفظ منابع آبی، بهترین راهکار تعادل رساندن منابع و مصارف علاوه بر طرح احیا و تعادل‌بخشی را کنترل اضافه برداشت‌های بی‌رویه‌ای که از طریق چاه‌های پروانه‌دار انجام می‌شود، دانست. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، کرامت‌الله کریمی مزیدی در نشست شورای انسجام‌بخشی صنعت آب و برق در راستای پیشرفت اجرایی شدن شیوه‌نامه مدیریت توامان منابع آب و مصرف برق چاه‌های کشاورزی در شیراز با اشاره به وضعیت منابع آب استان گفت: تا امروز، میزان 247 میلی‌متر میانگین بارش ایستگاه‌های منتخب استان در سال آبی جاری است و کاهش حدود 17درصدی، نسبت به میانگین بلند مدت بارش استان داریم.

عضو هیئت مدیره و معاون حفاظت و بهره‌برداری آب منطقه‌ای فارس بهترین راهکار تعادل رساندن منابع و مصارف علاوه بر طرح احیا و تعادل‌بخشی را کنترل اضافه برداشت‌های بی‌رویه‌ای که از طریق چاه‌های پروانه‌دار انجام می‌شود، دانست و افزود: حجم زیاد کسری مخزن فارس از طریق برداشت‌های غیر مجاز از چاه‌های پروانه‌دار مدیریت می‌خواهد.

وی با بیان اینکه عزم جدی به منظور مدیریت برداشت از چاه‌های کشاورزی وجود دارد، ادامه داد: شیوه‌نامه مدیریت توامان منابع آب و مصرف برق چاه‌های کشاورزی با امضای مقام عالی وزارت نیرو در اردیبهشت‌ماه 1402 به کلیه شرکت‌های آب منطقه‌ای، شرکت‌های برق منطقه‌ای، شرکت‌های توزیع برق استانی و شرکت توانیر ابلاغ و موظف به اجرای شیوه‌نامه موصوف شدند. 

معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای فارس با تصریح اینکه چنانچه چاه‌ها مجهز به کنتور باشند، حجم آب از آن طریق محاسبه خواهد شد، گفت: در صورت نداشتن کنتور، حجم برداشت آب بر اساس میزان انرژی مصرفی اندازه‌گیری می‌شود.

کریمی مزیدی با بیان اینکه بر این اساس مشترکان به سه قسمت تقسیم می‌شوند، گفت: نخست مشترکینی هستند که مصرف انرژی چاه آنها در محدوده سهمیه انرژی مجاز ماهانه یا حداکثر تا 3.1 برابر بیش از آن است، از نظر مصرف انرژی به عنوان مشترک با مصرف مجاز محسوب می‌شود.

وی ادامه داد: دوم مشترکانی هستند که مصرف انرژی ماهانه آنها از 3.1 تا 7.1 برابر بیش از سهمیه انرژی مجاز ماهانه است، از نظر مصرف انرژی به عنوان مشترک پرمصرف محسوب می‌شوند و سوم مشترکانی هستند که مصرف انرژی ماهانه آنها بیش از 7.1 برابر بیش از سهمیه انرژی مجاز ماهانه است، از نظر مصرف انرژی به عنوان مشترک بد مصرف محسوب می‌شوند.

کریمی مزیدی در پایان گفت: نحوه برخورد با مشترکین هر 3 گروه پس از ارسال پیامک و توجیه مشترک و نیز مراجعه گروه‌های گشت و بازرسی به محل چاه و بازدید میدانی مبنی بر مشخص شدن نحوه مصرف انرژی است.

انتهای پیام/424/.

دیگر خبرها

  • آتش سوزی در سایت مرزی ماهیرود
  • کنترل چاه‌های کشاورزی بهترین راهکار تعادل در مصرف آب
  • مهار آتش سوزی انبار ضایعات کارخانه مدیران خودرو در بم
  • جزییات آتش‌سوزی مدیران خودرو اعلام شد
  • آتش‌سوزی کارخانه خودروسازی بم مهار شد
  • شوش و کرخه قطب کشاورزی خوزستان و کشور محروم از تسهیلات و امکانات کشاورزی
  • مهار آتش سوزی در فروشگاه پلاسکو در هسته مرکزی شهر اهواز+عکس
  • چگونگی استفاده از هوش مصنوعی برای جلوگیری از قاچاق چوب + فیلم
  • ضرورت برخورد جدی دستگاه قضا با عاملان آتش‌سوزی عمدی جنگل‌ها
  • پیگیری مطالبه اهالی بخش ناغان از نابودی درختان بلوط بر اثر آفت برگ خوار